Inspirerande studiebesök och workshop hos familjen Marinder

Under onsdagen anordnade Arena Skog ett studiebesök samt workshop på C-G Marinder Skogsförvaltning AB i Ljung. Temat för dagen var affärsutveckling. Vi har samlat en mängd inspirerande bilder från besöket!

C-G Marinder Skogsförvaltning drivs av Claes-Göran Marinder. Dagen till ära fanns dottern Moa även på plats för att prata om sin verksamhet Marinder Wildwood. Familjeföretagen arbetar med både skogsbruk och förädling, från planta till möbel. Bland annat förädlar Claes-Göran grovt timmer med eget sågverk, medan Moa skapar möbler och rustika bord. Familjen ägnar sig även åt skogsavverkning.

Deltagarna fick inledningsvis presentera sina egna befintliga eller planerade verksamheter. Sedan var det dags för Claes-Göran och Moa att berätta om sina företag. Efter en rundvandring på C-G Marinder Skogsförvaltning, fick vi även se Claes Görans och Moas verk på två fastigheter. En nybyggnation samt en ombyggnation. Deras kreationer kunder skådas i allt från paneler till köksluckor. Dagen avslutades med en workshop där mångbruk och affärsutveckling stod i fokus.